Website Creator

Szolgáltatásaink

Keressen meg minket egy ötlettel, mi csinálunk belőle terméket
Ötletkidolgozás
Keressen meg minket ötletével

Mi megértjük, kidolgozzuk, megkereesük a megvalósításhoz szükséges technikai megoldásokat és az ötletből egy műszaki specifikációt készítünk.

Tervezés
Az ötletkidolgozás után jöhet a tervezés

Ha az ötletet közösen a Megrendelőnkkel kidolgoztuk, már lehet megtervezni a berendezést. Megrendelőink által megálmodott készülékekhez az elektronikus tartalmat (szoftver és hardver) és a mechanikai tartalmat (panelek, készülékházak) is megtervezzük.

Prototípus készítés
Tervekből kézzelfogható készülékekig

Az elkészült tervek alapján legyártjuk a megálmodott készülékek prototípusait. Gyártás után az elektronikus paneleket felélesztjük, felprogramozzuk teszteljük. 3D nyomtatóval legyártjuk a szükséges alkatrészeket. Ebben a fázisban Megrendelőink kézbevehetik végre az általuk elképzelt eszközöket. Kipróbálhatják, tesztelhetik, ha valamin változtatni kell, megejtjük a változtatásokat.

Gyártás
Prototípusból termék

A prototípusok tesztelése után, megkezdődhet a sorozatgyártás. Igény esetén ezt is tudjuk menedzselni, de annak sincs akadálya, hogy innentől a Megrendelőnk saját kezébe vegye a jövőt, hiszen ilyenkorra már minden, a termékek reprodukálásához szüksége forrásfájl és dokumentáció, rendelkezésére áll.